Noutăţi/Anunţuri

 

Împietriți de durere, anunțăm decesul fulgerător într-un cumplit accident, al colegului nostru, Marian Huc, profesor de Chimie și Biologie în școala noastră.
Suntem alături de familia îndoliată! 
DUMNEZEU SĂ ÎL ODIHNEASCĂ!

Serbarea de Crăciun

În 21 Decembrie 2017, la ora 13:00, în Căminul Cultural din Răşinari, va avea loc Serbarea de Crăciun. Vom reveni cu fotografii şi înregistrări video ale evenimentului. 

Au trecut 99 de ani de la Marea Unire, iar elevii şcolii noastre şi-au dorit să marcheze acest eveniment important pentru noi toţi, românii, prin cântece, poezii, joc popular şi multă veselie. Dascălii i-au îndrumat, iar ei au fost minunaţi. La eveniment a fost prezent şi Primarul comunei Răşinari, dl. Bucur Bogdan şi Viceprimarul comunei, dl....

Hramul şcolii

07.11.2017

Miercuri, 8 Noiembrie 2017, începând cu ora 11:00, va avea loc, în curtea şcolii, slujba religioasă dedicată patronilor spirituali ai şcolii, Sf. Arhangheli Mihail şi Gavriil. La ceremonie vor participa, alături de dascălii şi elevii şcolii, preoţii parohi din localitate, primarul comunei împreună cu alte oficialităţi.

Întâlnire Erasmus+ în Portugalia

22 - 28 Octombrie, 2017

4 elevi însoțiți de cadre didactice din școală,au participat la întâlnirea de proiect Erasmus+ ”Let`s develop entrepreneurship education together”, care a avut loc în perioada 22 - 28 Octombrie 2017 în Vila Nova de Famalicao, oras situat la 30 km de Porto, Portugalia.

Elevii școlii au prezentat, prin intermediul unei piese de teatru, localitatea și școala lor. De asemenea, urmând activitățile prevăzute în proiect, a fost realizată o reclamă video a unui produs și o prezentare a unei firme.  Tot la această întâlnire, elevii rășinăreni au expus un poster, realizat de către colegii lor din școală, prin care și-au prezentat ”drumul” parcurs de la propunerile de a se realiza în localitate o cantină școlară, un ștrand, ș.a., și până la momentul în care s-a mers cu propunerea în audiență la dl. primar. 

Rezultatele vizitei în Portugalia sunt, pe lângă o serie de competențe dobândite atât de elevi, cât și de dascăli, multele emoții pozitive, priteniile legate între elevii parteneri, schimbul de idei și deschiderea și interesul crescut pentru noi și noi experiențe de acest fel.